Stichting De Griffioen

Tessa Nieuwpoort - Communicatie

Cees Sinke - algemeen Bestuurslid BOUW

Samenstelling van het bestuur Stichting de Griffioen

Nadat de werkgroep samen met het oude bestuur tot een nieuw plan was gekomen is er een nieuw bestuur samen gesteld.

Bestaande uit Edwin Verheijen en Michiel Bijleveld, die al in het oude bestuur zaten. Vanuit de werkgroep nam Frank Sprengers zitting in het bestuur. En vanuit de oproepen die in de diverse nieuwsbrieven stonden hebben zich Lydia Konings en Tessa Nieuwpoort en Cees Sinke aangemeld. Ook melde Diederik Geijs zich als bestuurslid aan.

De functie penningmeester is op dit moment nog vacant, en wordt tijdelijk vervuld door Frank.      Lydia en Tessa houden zich met name bezig met de communicatie. En Cees is de bouwkundig coördinator voor de stichting.

Diederik Geijs heeft de functie secretaris, maar omdat hij de partner is van Marjan laten we hem dat zelf even nader toelichten;

Van Diederik: U zult misschien denken wat bijzonder Marjan beheerder van de Griffioen en haar echtgenoot als secretaris in het Stichtingsbestuur.

De keuze om zitting te nemen in het bestuur is een bewuste keuze. De afgelopen 20 jaar heb ik in de verschillende woonplaatsen allerlei bestuursfuncties gehad en wilde dit ook in Wolphaartsdijk graag voortzetten. Een andere bestuurlijke functie is nog niet op mijn pad gekomen sinds ik in Wolphaartsdijk woon.

Marjan en ik hebben duidelijke afspraken. Ik help in de uitvoering van het bedrijf van Marjan maar verder heb ik hierin geen belangen. Marjan bemoeit zich niet met bestuurlijke zaken rond Stichting de Griffioen.

Binnen het bestuur heb ik de belofte gedaan om duidelijk mijn grenzen aan te geven om verantwoordelijkheid te nemen voor het scheiden van private en zakelijke belangen. Op het moment dat er zaken worden besproken m.b.t. Marjan als beheerder zal ik indien nodig voor dat punt de vergadering verlaten. Of op het moment dat er wordt gevraagd om te stemmen voor een bepaald onderwerp inzake de beheerder zal ik niet meestemmen.

Het gehele bestuur heeft hier duidelijk met elkaar over gesproken, en afspraken gemaakt. En ingestemd met de functie verdeling binnen het bestuur en aan elkaar het vertrouwen uitgesproken op een eerlijke en goede samenwerking.

Het bestuur Stichting de Griffioen.

Stichting De griffioen    secretariaatdorpshuisgriffioen@gmail.com